I fællesskab trækker Scott og Christian på et bredt fundament af kompetencer og arbejdserfaring med akustikløsninger for nogle af Danmarks største (og også mindste) virksomheder, og det match har nu ført til dannelsen af Soundless.

Ved at kombinere fælles arbejdserfaringer, strategiske alliancer og stærke netværk er Scott og Christian glade for at tilbyde eksisterende og nye kunders komplette akustiske løsninger til både virksomheder og private.

Kontakt os
soundless scott rooney om os
Scott Rooney

Projektleder

Oprindelig fra New Zealand og med en stærk uddannelsesmæssig baggrund inden for design, strategisk markedsføring og international handel har Scott arbejdet med reklamebureauer og public relations, før han 2005 grundlagde Storprint.

Printvirksomheden har i dag produktionsfaciliteter i Stenløse, 30 kilometer nordvest for København, og betjener større og mindre virksomheder inden for visuel kommunikation i hele Skandinavien. Storprint har arbejdet med trykte og ikke-trykte akustiske løsninger i de sidste 15 år.

soundless om os christian døllner
Christian Døllner

Projektleder

Som tredje generation i det familieejede Konta & Rati Kontorindretning, har Christian mere end 30 års erfaring med rådgivning og løsninger i forbindelse med indretningsopgaver for både store og små virksomheder.

Ud over sin stærke brancheerfaring inden for kontorinventar, ergonomi og specialløsninger, har Christian solide kompetencer i forhold til projektstyring af indretningsopgaver med akustikløsninger for kunder som blandt andet Nationalbanken, Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og senest det nye Royal Stage i Hillerød.